Seychellerna

Res till Seychellerna!

Unna dig en romantisk resa till Seychellerna! Upplev det bästa Indiska oceanen har att erbjuda, bland kritvita stränder och azurblått vatten.

Seychellerna är en ögrupp i Indiska oceanen som är vida kända för sina bedårande stränder. En Seychellerna-resa innebär att du kommer kunna slappna av i en avkopplad men exotisk miljö. Njut av enkla nöjen och utforska öarnas orörda naturliga skönhet. Ögruppen har gott om vackra tropiska vattenfall, kokospalmer som stillsamt svajar i strandbrynet, liksom ett läckert inhemskt kök. På Seychellerna som är livet lika mjukt och varmt som dess fina sandstränder.

Ögruppen består av 115 glittrande öar som alla är unika och har egen charm. Därför kan det vara svårt att bestämma sig för var man vill tillbringa sin tid på Seychellerna. Den största ön Mahé är en exotisk granitö, medan Bird Island är hem till fler än 800 000 par sottärnor. På öarna kan djurälskare även glädjas åt närvaron av jättesköldpaddor och australienska småtärnor.

Seychellerna är lika härliga hela året runt, men öarnas högsäsong är under sommarmånaderna. Under denna period så är solen mindre intensiv, och dagarna är längre. Under april och november så är temperaturen fortsatt hög – runt 30°C – men vädret är då fuktigt och kvavt. Den allra våtaste månaden under året är januari, och den torraste är i juli. De lägsta temperaturerna på hela året är kring 22°C.
Det lokala köket är kraftigt influerat av kreolsk matkultur, och det märks tydligt att ögruppens mat är inspirerat av indisk mat. Många rätter bygger på kokosmjölk, curry och tamarind, och kan i många fall bli riktigt kryddig. Öarna har gott om mat från havet, och
besökare bör absolut besöka de lokala marknaderna för att köpa färsk frukt eller grönsaker. Det finns även lokalt Seybrew-öl, lokalt producerad läsk liksom sydafrikansk fruktjuice.

Öarna karaktäriseras av färgglada saronger och pareos, och dessa klädesplagg har ofta tryck som är inspirerade av undervattensvärlden och det lokala djurlivet. En semester på Seychellerna är en av de mest intressanta resor du kan åka på, då öarna är oerhört exotiska och kommer fungera mycket bra som samtalsämne när du återvänder hem.

Läs mer på seychellernas turistbyrås webbsida: https://www.seychelles.travel/en/

INTRESSEANMÄLAN
Promenad på stranden

Erbjudande

Kombinera Dubai & Seychellerna
3 nätter med frukost i Dubai & 7 nätter halvpension på Seychellerna med flyg & flygskatt.

Med en resa till Seychellerna och Dubai så kommer du få otroligt varierade intryck. I Dubai så kan du njuta av shopping i världsklass, enorma köpcentrum, liksom världens högsta byggnad – Burj Khalifa. Seychellerna, å andra sidan, är en oerhört genuin önation med en rik kultur och mycket att utforska. Ön Mahé har över 65 kritvita sandstränder och är en given turistdestination. Victoria är ögruppens charmiga huvudstad – varför inte ta en rundresa kring flera av Seychellernas öar?

Deluxe Vacations har en gedigen erfarenhet av våra destinationer som sträcker sig tillbaka till 1998. På så vis kan vi hjälpa dig att skapa en oförglömlig semester. Vi hjälper dig att hitta hotell på Seychellerna som passar just dina behov. Dessutom hjälper vi dig naturligtvis både att planera och boka din resa. Slå till på ditt livs resa till Dubai och Seychellerna redan idag!

» Mer information om erbjudande finns här >>

POPULÄRA HOTELL

Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Halvpension
Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel

Halvpension

RESEINFORMATION – SEYCHELLERNA

Emirates flyger till Seychellerna via Dubai.

Valuta: Rupee
Tidsskillnad: 5 tim
Flygtider: ca. 10 tim
Visum: Krävs inte för EU-medborgare
Nationaldryck: Öl & rom
Nationalrätt: Skaldjur

Du kan kombinera ett besök till Seychellerna med Dubai eller Mauritius.

[fusion_table]

Huvudstad Victoria
Språk Engelska & Franska
Folkmängd 89 200
Yta 455 km2

[/fusion_table]

Turistinfo

SKÄL ATT BESÖKA SEYCHELLERNA

  • Seychellerna bjuder på några av världens bästa stränder.

  • Stränderna är kritvita och känns som puder under fötterna.

  • Ett stort utbud av prisbelönta spa-anläggningar som rår om sinnet och själen..

  • De färgsprakande korallreven som bebos av otaliga vackra och ovanliga fiskar.

  • Det finns en hel del att göra, som snorkling, dykning, vandring och mer…

  • sez_11
  • sez_12
  • sez_13
  • sez_14

Vad säger våra kunder?

Vi vill bara tacka för att ni anordnade allt så bra i samband med vår tripp, Dubai, Kuredo :-) Vilken häftig stad, och vilken Ö :-) det kunde inte blivit bättre.

Denna resa kommer vi leva länge på :-) Allt blev verkligen SÅ bra. Ni hade verkligen anordnat så att allt flöt på med transfer etc, så ett stort tack :-)

Anna

Vi har nu kommit hem från vår fantastiska resa till Sri Lanka & Maldiverna! Vill framföra vårt varma tack att preciiiiis allt fungerat perfekt!
Det är så man vill ha det!
Hälsningar från nöjda resenärer!

Kerstin o Anders

Tack för en fantastiskt välordnad resa på Kuba! Underbara värdinnor/familjer på de Casas ni hade bokat, liksom guiderna i Havanna, Cienfuegos och Trinidad. Alla talade mycket bra engelska och hjälpte oss med våra funderingar.
HÄRLIGT LAND OCH FANTASTISKA INNEVÅNARE! Kommer gärna tillbaka, men då blir det mer tid i Havanna.

Vänliga hälsningar från två helnöjda resenärer

Brittinger och Karl Åke
Intresseanmälan