08-748 00 15
Vardagar 09.00 - 17.00

Gratis offert

*= obligatorisk

turistkort

Dominikanska Republiken

Alla besökare måste köpa ett turistkort . Detta turistkort är obligatorisk och det ger besökaren möjlighet att stanna i landet i upp till 30 dagar utan att behöva visum.

Korten kostar USD 10 / person och köps vid ankomsten till någon Dominikanska flygplats.

 

 

 

Popular Komboresor

Popular Erbjudanden

Semestertyper